Bases del 29è Concurs de Pessebres. Nadal 2019

(Accedeix a la butlleta d’inscripció al concurs)

 1. Les inscripcions es podran formalitzar, de forma presencial a Calçats La Botigueta (c/ Major, 10) o a la Biblioteca Josep Roig i Raventós (pl. de Catalunya, s/n); o per correu electrònic a gruppessebristadesitges@telefonica.net. Les dades que heu d’indicar al correu electrònic són: nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic i categoria (popular, artística o infantil (fins a 12 anys)). Les dates límit per a fer la inscripció són: de forma presencial el 18 de desembre i per correu electrònic el 23 de desembre.
 2. Les categories establertes són: artística, popular i infantil (fins a 12 anys). Cada concursant ha d’indicar, segons el seu criteri, la categoria en la qual ha de participar. El jurat es reserva l’opció de canviar la categoria del participant un cop vist el pessebre.
 3. La visita del jurat serà el 26 de desembre de les 11 del matí a les 2 de la tarda. Si la visita no fos possible degut a l’absència del participant, el jurat no resta obligat a fer-la de nou. Quan el jurat ho cregui necessari es reserva el dret a repetir-la.
 4. Podran prendre part en aquest concurs els residents al municipi de Sitges.
 5. El lliurament de premis serà el diumenge 12 de gener de 2020, a les 12 del migdia a l’Espai Cultural Pere Stämpfli (seu del Grup d’Estudis Sitgetans), c/ d’en Bosc, 9. Els primers classificats de cada categoria obtindran un premi específic, la resta de participants podrà triar entre els diferents obsequis exposats.
 6. El jurat qualificador concedirà els diferents premis als pessebres que, segons el seu bon criteri, respectin la tradició pessebrística. Els pessebres de la categoria artística han de reunir les condicions artístiques necessàries.
 7. El pessebre haurà d’estar acabat en el moment que el visitin els membres del jurat. Fem saber que la tradició mana que el pessebre s’enllesteixi la vigília de Nadal.
 8. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
 9. El jurat es reserva el dret de treure una imatge del pessebre.
 10. El jurat té àmplies facultats per a resoldre els casos no previstos en aquests bases.
 11. La participació en el concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases.

 

Sitges, novembre de 2019

3 thoughts on “Bases del 29è Concurs de Pessebres. Nadal 2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s