Èxit de participació en la primera edició de la Nit del Pessebre

Font: Federació Catalana de Pessebristes

Una vintena d’associacions de pessebristes van convidar els assistents a gaudir d’aquesta tradició nadalenca d’una manera diferent.
Actuacions musicals, espectacles de diables, xerrades, degustacions gastronòmiques i pessebres oberts fins a la matinada: aquestes han estat algunes de les activitats de què van poder gaudir els assistents a la primera edició de la Nit del Pessebre, que es va celebrar el passat 29 de desembre arreu de Catalunya.
Visitar els pessebres populars és habitual en les festes de Nadal, però enguany, per primer cop, el públic ha pogut gaudir d’aquesta tradició d’una manera nova i més atractiva. Va ser en la I Nit del Pessebre, organitzada per la Federació Catalana de Pessebristes, que va obrir les portes de les mostres de pessebre fins la una de la matinada. Inspirada en el model de la Nit dels Museus, la iniciativa ha volgut donar a conèixer l’art del pessebre a un públic més ampli.
La novetat no ha estat només l’horari d’obertura; a molts llocs, la visita a les instal·lacions ha estat acompanyada amb activitats paral·leles per a tots els gustos.
Podeu ampliar la informació a la web de l’Ens.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s